TCMB Başkanı Fatih Karahan’ın Annesi Uğurlandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ın vefat eden annesi Hatice Karahan, son yolculuğuna Uşak’ın Karahallı ilçesinde uğurlandı. Merhume Hatice Karahan’ın cenazesi İstanbul’dan Karahallı’ya getirilerek, ilçedeki evinde helallik alındı.

AİLE KABRİSTANINA DEFNEDİLDİ

Helallik sonrası, Hatice Karahan’ın cenazesi ikindi namazının ardından Gölbaşı Camii’nde kılınan cenaze namazıyla birlikte ilçe mezarlığında yer alan aile kabristanına defnedildi. Cenaze törenine; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Eskişehir Valisi, Uşak Valisi, AK Parti Uşak Milletvekili, CHP Uşak Milletvekili, Karahallı Belediye Başkanı, ilgili kurum müdürleri ve çok sayıda yakın dost ve akraba katılım gösterdi.

TAZİYELER KABUL EDİLDİ

Cenaze işlemlerinin ardından Karahan Ailesi, Karahallı ilçesinde bulunan Kültür Merkezi’nde taziyeleri kabul etti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Petrol Yükseldi, Borsalar Düştü, OECD Uyardı

Piyasalardaki endişeler, Ortadoğu'da ateşkes beklentilerine rağmen saldırıların sürmesiyle arttı. Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yolcu terminaline insansız hava aracı saldırısı düzenlendi.

Fabrikada 3 İşçi Elektrik Çarpmasıyla Hayatını Kaybetti

Samsun'un İlkadım ilçesindeki bir organize sanayi bölgesinde bulunan fabrikanın çelikhane tesisinde saat 21.40 sıralarında üç işçi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Varlık Barışı Resmi Gazete’de: 20 Yıl Vergi Yok

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kanun varlık barışı ve yurt dışı kazançlara 20 yıl süreyle gelir vergisi müstesnası getiriyor. Amme alacağı tecilinde azami taksit süresi 36 aydan 72 aya çıkarılacak.

Şebnem Ferah 6 Yıl Sonra Sahnede

Türk rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, 6 yıl aradan sonra sahnelere döndü. Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği ünlü şarkıcı, seneler sonra ilk konserini İstanbul'da verdi.

Kızının Gözü Önünde Öldürülen Kadın Davası

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü'nde görevli yüksek mühendis Başak Gürkan Arslan, geçen yıl 9 Eylül'de kayınpederi ve eşi tarafından 5 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan sanıklar tutuklandı.