Tekirdağ’da Motosikletle Otomobil Çarpıştı

KAZA ANINI BELİRLEYEN SAAT

Tekirdağ’da meydana gelen korkutucu bir kaza saat 17.30 sıralarında Hatip Mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Leyla T. yönetimindeki 34 MCB 269 plakalı otomobil, Bedri Rahmi Caddesi’ne dönmek isterken Sezen T. tarafından kullanılan 59 ANG 395 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletin sürücüsü Sezen T. ile arkasındaki üvey kız kardeşi Aybüke K. yaralandı. Olay haberinin iletilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılardan Aybüke K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerine, “Ellerimi hareket ettirmek istiyorum” diyerek yardım talep etti. Yaralılar, tedavi amacıyla Çorlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

POLİSİN İNCELEMELERİ SÜRÜYOR

Polis, otomobili kullanan Leyla T.’yi ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Kazayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Yeni Eksper Sisteminde 40 Bin Lira Limit Belirlendi

Sigortacılık Düzenleme Kurumu, kaza sonrası değer kaybı ve hasar ödemelerinde dolandırıcılığı önlemek için yeni bir düzenleme başlattı. Artık hasar tespiti eksper tarafından anında yapılacak.

İstanbul’da Hava 7 Derece Birden Soğuyacak

Yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine giren Türkiye'de bugün iç kesimlerde sağanak beklenirken sıcaklıklarda önemli bir değişim olmayacak. Meteoroloji verilerine göre yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak.

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.