TEKNOFEST 2024 başvuruları

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Tarım Teknolojileri Yarışması için başvurular sürüyor. Katılımcılar, tarım ve hayvancılık alanındaki problemlere çözümler sunarak ödüller kazanma şansına sahip. İşte TEKNOFEST 2024 başvuru detayları!

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali bünyesinde düzenlenen Tarım Teknolojileri Yarışması için başvurular halen devam ediyor. T3 Vakfı tarafından yürütülen bu yarışma, katılımcılarına tarım ve hayvancılık sektöründeki zorluklara yönelik yenilikçi çözümler geliştirme fırsatı sunuyor.

Yarışmanın lise kategorisinde birinci olanlar 50.000 TL, ikinci olanlar 40.000 TL, üçüncü olanlar ise 30.000 TL ödül kazanacaklar. Üniversite ve üzeri kategorisinde dereceye giren birinciler 60.000 TL, ikinciler 50.000 TL, üçüncüler de 40.000 TL’lik ödülün sahibi olacaklar.

TEKNOFEST Tarım Teknolojileri Yarışması’na Türkiye ve yurt dışında öğrenim gören lise, ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvurabiliyor. Başvuruların son tarihi ise 20 Şubat 2024 olarak belirlendi.

Yenilikçi projeleriyle dikkat çekmek isteyen genç yetenekler için TEKNOFEST, teknoloji dünyasında fark yaratma fırsatı sunmaya devam ediyor. Bu heyecan verici yarışma, tarım ve hayvancılık alanında çözüm odaklı projeler geliştirmek isteyen öğrencilere ilham veriyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Güzelbahçe Operasyonunda İki Kişi Daha Tutuklandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Mısır'da bulunan iki şüpheli, yurda dönüşlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda jandarma tarafından gözaltına alındı. Belediye Meclis Üyesi G.G. ve inşaat firması yetkilisi eşi Ş.G., jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Petrol Yükseldi, Borsalar Düştü, OECD Uyardı

Piyasalardaki endişeler, Ortadoğu'da ateşkes beklentilerine rağmen saldırıların sürmesiyle arttı. Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yolcu terminaline insansız hava aracı saldırısı düzenlendi.

Fabrikada 3 İşçi Elektrik Çarpmasıyla Hayatını Kaybetti

Samsun'un İlkadım ilçesindeki bir organize sanayi bölgesinde bulunan fabrikanın çelikhane tesisinde saat 21.40 sıralarında üç işçi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Varlık Barışı Resmi Gazete’de: 20 Yıl Vergi Yok

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kanun varlık barışı ve yurt dışı kazançlara 20 yıl süreyle gelir vergisi müstesnası getiriyor. Amme alacağı tecilinde azami taksit süresi 36 aydan 72 aya çıkarılacak.

Şebnem Ferah 6 Yıl Sonra Sahnede

Türk rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, 6 yıl aradan sonra sahnelere döndü. Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği ünlü şarkıcı, seneler sonra ilk konserini İstanbul'da verdi.