TFF’den Açıklama! Elazığspor-Maç İptal

İKİNCİ LİG YÜKSELME PLAY-OFF KARŞILAŞMASI

Elazığspor, dün akşam Elazığ Atatürk Stadyumu’nda 2. Lig yükselme play-off mücadelesinde Vanspor FK’yı ağırladı. Saat 20.00’de başlayan maçı hakem Ümit Öztürk yönetti. Karşılaşmanın 2’nci yarısında, 56’ıncı dakikada yardımcı hakem Murat Temel’in kafasına tribünlerden atılan bir yabancı cisim isabet etti. Bunun üzerine Ümit Öztürk, yardımcı hakemler Murat Temel ve Kadir Beyaz ile birlikte soyunma odasına gitmeyi tercih etti. Bir süre sonra futbolcular da soyunma odalarına geçti ve bu sırada stadyum tribünleri boşaltıldı. Daha sonra maçın tatil edildiği bildirildi.

MAÇLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Elazığspor ile Vanspor FK arasındaki karşılaşma hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Elazığspor-Vanspor FK maçı hepimizi üzdü. 4. Hakem, maça devam edileceğini düşündü. Ancak kafasından yaralanan yan hakem, saygınlık hissi ve baş dönmesi yaşadığı için karşılaşma iptal oldu. Artık hükmüne doğru giden bir süreç var. Futbolumuza hiç yakışmayan bir olay yaşandı. Tekrarı olmaması için gerekli adımları atacağız.”

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Dilovası Yangınında Cezalar İçin Müebbet Talepleri Yükseldi

Kocaeli'deki parfüm fabrikasında meydana gelen yangında, ikisi çocuk olmak üzere 7 işçinin hayatını kaybetmesi sonrasında 4 şirket yetkilisi için müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

TFF Beşiktaş ve Serdal Adalı Cezalarını İptal Etti

Türkiye Futbol Federasyonu, Serdal Adalı ile Beşiktaş'a verilen cezaları iptal etmeye karar verdi.

Hakan Fidan: SDG İsrail’den Cesaret Alıyor Açıklaması

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, SDG'nin İsrail desteğine dikkat çekerek, ideolojik mücadelelerin siyasi yollarla çözülmesi gerektiğini, silahlı eylemlerin ise silahlı yanıtlar doğuracağını ifade etti.

Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nden Türk Gemisine Saldırı İddiası

Ukrayna Deniz Kuvvetleri, Türkiye'ye ait "VIVA" isimli geminin Mısır'a doğru sefer yaparken Rusya'nın insansız hava aracı saldırısına uğradığını iddia etti.

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.