TFF, Süper Lig Takımlarının Harcama Limitlerini Açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu yeni sezon harcama limitlerini açıkladı. Bu limitlere göre Galatasaray en fazla harcama yapma hakkına sahip takım oldu. Fenerbahçe ikinci sırada yer alırken Beşiktaş üçüncü sırada bulunuyor.

LİMİTLERDE GALATASARAY ZİRVEDE

Galatasaray’ın limiti 6 milyar 137 milyon TL oldu. Fenerbahçe 4 milyar 816 milyon TL ile ikinci sırada. Beşiktaş 3 milyar 397 milyon TL limit aldı. Trabzonspor 2 milyar 341 milyon TL ile dördüncü sırada. Başakşehir 987 milyon, Alanyaspor 669 milyon TL limit aldı. Kayserispor 940 milyon, Antalyaspor 468 milyon TL limit aldı. Samsunspor 1 milyar 39 milyon, Göztepe 552 milyon TL limit aldı. Eyüpspor 546 milyon, Kasımpaşa 481 milyon TL limit aldı. Rizespor 1 milyar 345 milyon, Konyaspor 1 milyar 415 milyon TL limit aldı. Gaziantep FK 570 milyon TL limit aldı. Kocaelispor, Gençlerbirliği ve Fatih Karagümrük 853 milyon TL limit aldı.

LİMİT ARTIRIMI İÇİN SÜREÇ BAŞLADI

Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı’na göre limitler artırılabilecek. Kulüpler 15 Aralık’a kadar başvuru yapabilecek. Her transfer döneminin son günü saat 18.00’a kadar müracaat edilebilecek. Kulüp Lisans Kurulu bu başvuruları değerlendirecek.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Karadeniz’de Türk Gemisine İHA Saldırısı: 2 Yaralı

Karadeniz'de Ukrayna'nın Chornomorsk Limanı açıklarında Türk sahipli bir kuru yük gemisi insansız hava aracıyla vuruldu. Panama bayraklı geminin mürettebatında bulunan iki Türk vatandaşı yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan İle Telefonda Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İranlı mevkidaşı arasındaki görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler masaya yatırıldı. Erdoğan, İran-ABD mutabakatının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Bolu’da Göçük Altındaki İşçinin Cansız Bedeni Bulundu

Bolu'nun Gökçesu beldesi Çakıllar mevkisindeki özel maden ocağında 17 Haziran'da meydana gelen göçükte mahsur kalan işçi Muhammed Özkul'un (49) cansız bedenine altıncı günde ulaşıldı. Zonguldak TTK tahliye ekiplerince yürütülen arama çalışmalarında bulunan cenaze, Mengen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ömer Çelik: Terörsüz Türkiye’de Yeni Aşama

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik toplantı sonrası önemli açıklamalar yaptı. 26-28 Haziran tarihlerinde parti kampı düzenlenecek.

81 İle Organize Suç Genelgesi Gönderildi

Adalet Bakanı Akın Gürlek, organize suç örgütleriyle mücadelenin tavizsiz kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı ve 81 ile kapsamlı bir genelge gönderildiğini duyurdu. Genelge, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 175 Ağır Ceza Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi.