THY’den Oscar töreni hamlesi!

Bu yıl ilk önce 'Batman vs. Superman' filmine sponsorluk açıklandı, ardından da Super Bowl'un final gecesinde 800 milyon kişinin karşısına çıktı.

Türkiye'nin en güçlü küresel markası Türk Hava Yolları'nın (THY) sürprizleri bitmiyor. Dünyada en çok yere uçak havayolu şirketi unvanını elinde bulunduran THY, Oscar ödül töreninde tüm dünyadan yüz milyonlarca kişinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu yıl içinde önce Batman vs. Superman filmine sponsor olan THY, ardından da ABD'nin en büyük spor organizasyonu olan Amerikan Ulusal Futbol ligi final müsabakası Super Bowl'un reklam gecesinde tüm dünyanın dikkatini çekmişti.

Özellikle Super Bowl gecesinde ilan vermek için dünya devi şirketler sıraya giriyor. Bu nedenle THY, bu geceye özel bir strateji belirlemiş, bu proje kapsamındaki çalışmalar son derece gizli bir şekilde yürütülmüştü. Titiz çalışmalar bu ayın başında sonuç vermişti. ABD'li olmayan bir havayolu şirketi ilk defa bu organizasyonun reklam verenleri arasında yer almayı başarmıştı.

60 SANİYELİK REKLAM DÖNECEK

TÜM dünyadan 800 milyona yakın kişinin izlediği Super Bowl gecesinde, Batman vs. Superman reklamlarıyla boy gösteren THY, şimdi de 28 Şubat akşamı gerçekleştirilecek Oscar töreninde tüm dünyadan milyonlarca izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Reklam verenlerin frekans kapmak için sıraya girdiği Oscar gecesinde THY'nin, 60 saniyelik spot reklam dönecek.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Erdoğan, Venezuela Geçici Devlet Başkanı’nı Kabul Etti

Venezuela Geçici Devlet Başkanı Delcy Rodriguez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine katılarak Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen karşılama töreninin ardından iki lider ikili ve heyetler arası görüşmeye geçti.

Restorana Servis Ücreti Cezası 274 Bin Lira

Ticaret Bakanlığı, servis ücreti tahsil etmek isteyen işletmeleri denetleyerek gerekli cezaları uygulamaya devam edecek. Bakanlık, hangi ad altında yapılırsa yapılsın servis ücretinin kaldırıldığını hatırlattı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Ermenistan Seçimleri Açıklaması

Ermenistan'da düzenlenen kritik genel seçimlerde zaferi Başbakan Nikol Paşinyan kazandı. Sandıktan birinci parti olarak çıkan Paşinyan'ın Sivil Sözleşme Partisi üçüncü kez iktidara geldi.

Aydın’da Termometreler 42 Dereceyi Gösterdi

Aydın'da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkarak 42 dereceye ulaştı ve hissedilen sıcaklık ise yaklaşık 47 dereceye yükseldi. Kent genelinde vatandaşlar gölgelik alanlara akın etti.

İETT Otobüsünde Düşen Yaşlı Adam Öldü

Poligon Mahallesi-Kabataş arası sefer yapan 58A numaralı İETT otobüsünde ayakta yolculuk eden Ender Eliçin bir anda dengesini kaybederek yere düştü. Otobüsü durduran İETT sürücüsü bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı.