TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fatih Karagümrük, hücum hattına yeni bir oyuncu ekledi. Kırmızı-siyahlı ekip, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla 2025-2026 sezonunda Süper Lig’de mücadele edecek olan takımın, Tiago Çukur ile 3 yıllık bir anlaşma yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Tiago Çukur’a ailemize hoş geldin diyor, kırmızı siyahlı formamız altında başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.
OYUNCUNUN GEÇMİŞİ
22 yaşındaki Tiago Çukur, Türkiye liginde daha önce Fenerbahçe ve Ümraniyespor takımlarında forma giydi. Bunun yanında Watford, Doncaster Rovers, Dender EH, Beveren ve Roda gibi kulüplerde de mücadele etti. Çukur, Fenerbahçe A Takımı’nda hiç forma giymezken, sadece rezerv takımda 2 maç oynayabildi.
GEÇEN SEZONDAN GÖRÜNTÜLER
Tiago Çukur, geçtiğimiz sezonda Roda formasıyla 32 resmi maça çıkarak, 6 gol ve 3 asistlik bir performans ortaya koydu. Bu istatistikleriyle dikkat çeken oyuncunun yeni sezonda nasıl bir katkı sağlayacağı merak ediliyor.
then "Add to Home Screen"