Bahattin Şahin’in Torununa Yardım Çabası
SERİNLEME ANI
Adıyaman’ın merkez Akpınar köyünde 65 yaşındaki Bahattin Şahin, serinlemek amacıyla Atatürk Baraj Göletine giren torununun su içerisinde çırpındığını fark etti. Bahattin Şahin, torununu kurtarmak için hemen suya atladı.
GÖRÜNTÜLERDEN YOK OLDU
Bahattin Şahin, suya daldıktan kısa bir süre sonra çırpınmaya başlayarak gözlerden kayboldu. Durum fark edildiğinde, sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri olay yerine yönlendirildi.
CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Çevredeki vatandaşlar, Bahattin Şahin’in kurtarmak istediği torununu sağ salim göletin dışına çıkarırken, Bahattin Şahin’in cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemelerde Bahattin Şahin’in yaşamını yitirdiğini belirledi.
MORG AÇIKLAMASI
Bahattin Şahin’in cenazesi, yapılan muayenelerin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Olayla ilgili polis ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve çalışmalar devam ediyor.