Trabzon’dan Ronaldinho teklifine jet ret!

Trabzonspor Yönetimi, yeni sezon öncesinde farklı bir transfer politikası izleme kararı almıştı. Bu paralelde Başkan Muharrem Usta’nın geniş yetkiler tanıdığı yöneticiler, profesyonellerle beraber bir scout (izleme-araştırma) birimi kurmuştu. 12 kişiden oluşan bu ekip, Süper Lig, PTT 1. Lig, alt ve bölgesel ligler ve yabancı ligler olmak üzere geniş bir alana yayıldı. Bu adımla ilgili olarak Usta’nın, “Artık menacerlerin önerdiği oyunculara hapsolmuş bir Trabzonspor olmayacak. Bize bundan sonra menacerler değil, çalıştığımız profesyonel isimler futbolcu önerecek” çıkışı da kapıların menajerlere büyük ölçüde kapanması olarak kabul edilmişti.

HEP KONUŞULDU AMA…
Tam da bu süreçte yerli ve yabancı ortaklı bazı menajerler, Trabzonspor’un kapısını çaldı. Teklif edilen isim, hayli uzun süredir çeşitli ölçekteki Türk takımlarıyla anılmasına rağmen statlarımıza ayak basmayan Ronaldinho’ydu. Boşa çıkan ve bonservisi elinde olan Sambacı’nın Bordo-Mavililer’e önerildiği ortaya çıktı. Ancak Karadeniz temsilcisinin yetkili isimleri bu teklifi teşekkür ederek geri çevirdi.

FANATİK

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Yeni Eksper Sisteminde 40 Bin Lira Limit Belirlendi

Sigortacılık Düzenleme Kurumu, kaza sonrası değer kaybı ve hasar ödemelerinde dolandırıcılığı önlemek için yeni bir düzenleme başlattı. Artık hasar tespiti eksper tarafından anında yapılacak.

İstanbul’da Hava 7 Derece Birden Soğuyacak

Yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine giren Türkiye'de bugün iç kesimlerde sağanak beklenirken sıcaklıklarda önemli bir değişim olmayacak. Meteoroloji verilerine göre yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak.

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.