Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalma mücadelesinde beklediği performansı sergileyemedi. Ancak kulüp, transfer çalışmalarında önemli bir adım attı. Geçen yılın gol krallarından Paul Onuachu’nun formsuz başlaması sonrası forvet arayışlarını sürdüren Karadeniz ekibi, yeni bir oyuncuyla anlaşma sağladı.
FRANCULINO TRABZONSPOR'DA
Trabzonspor, Danimarka’nın Midtjylland takımında forma giyen 22 yaşındaki Franculino’yu kadrosuna kattı. Yapılan anlaşmaya göre, Midtjylland Kulübü’ne 5 yıla yayılmış 8 taksit halinde toplam 17 milyon avro ödenecek. Ayrıca, futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda elde edilecek bedelin yüzde 15’inin de Midtjylland’a verileceği belirtildi.
TRANSFERİN DETAYLARI AÇIKLANDI
Franculino Gludo Dju ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi. Oyuncuya her sezon için 2 milyon 125 bin avro garanti ücret ödenecek. Opsiyon hakkının kullanılması durumunda ise 2030-2031 sezonu için 2 milyon 406 bin 250 avro garanti ücret verilecek. Ayrıca, menajerlik hizmet bedeli olarak futbolcuya brüt ücretin yüzde 4,7’si oranında ödeme yapılacağı kaydedildi.
Hoş geldin 𝐅𝐫𝐚𝐧𝐜𝐮𝐥𝐢𝐧𝐨 𝐃𝐣𝐮 🤝