Trabzonspor, Süper Lig’de Gaziantep FK ile oynayacağı maç öncesi iki futbolcusunun sağlık durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili kulüp, Franculino Dju ve Aral Şimşir’in sakatlık durumlarının teknik heyetin planlarını etkileyeceğini bildirdi. Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Beşir, oyuncuların durumları hakkında detaylar verdi.
TRABZONSPOR'DAN SAĞLIK AÇIKLAMASI
Prof. Dr. Ahmet Beşir, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Franculino Dju’nun sağ uyluğunun arka tarafında ağrı hissettiğini belirtti. Dju’nun muayene ve MR incelemeleri yapılmış olup, uyluk arka iç kısmındaki kas ve kas içi tendonunda kanama ve ödem tespit edilmiştir.
ARAL ŞİMŞİR'İN SAKATLIK DURUMU
Antrenman sırasında sağ alt baldırında ağrı yaşayan Aral Şimşir’in de MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. İncelemeler sonucunda, oyuncunun baldır kasının dış kısmında kısmi kanama ve ödem belirlendi. Trabzonspor’un sağlık ekibi, her iki futbolcunun tedavisine başlamıştır. Ancak, oyuncuların sahalara dönüş takvimine dair henüz bir açıklama yapılmamıştır.