MAÇ SONUCU VE GOLLAR
Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor, Kayserispor’u konuk etti. Trabzonspor, mücadeleyi 4-0’lık skorla kazanarak büyük bir galibiyet elde etti. Eşleşmede gollerin sahibileri ise 12. dakikada Okay Yokuşlu, 53. dakikada Felipe Augusto, 56. dakikada Oleksandr Zubkov ve 90+5. dakikada penaltıdan Paul Onuachu oldu. Bu sonuçla Trabzonspor, puanını 17’ye yükseltti ve milli aranın ardından Rizespor’un deplasmanına gidecek. Kayserispor ise 5 puanda kalarak Samsunspor’u konuk edecek.
SEZON BAŞARISI
Trabzonspor, 2021-2022 sezonunda uzun bir aradan sonra kazandığı şampiyonluğun ardından, bu yıl en iyi sezon başlangıcını gerçekleştirdi. Geçen yılın ilk 7 haftasında 15 puan toplayan Trabzonspor, bu sezon ise ilk 8 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak zirve yarışında önemli bir konuma yerleşti. Son dönemlerde puan düzeyinde en başarılı istatistiği yakalayan ekip, ligdeki performansıyla dikkat çekiyor.
MAÇIN DETAYLARI
Karşılaşmanın hakem triosunu Ali Şanslan, Suat Güz ve Gökhan Barcın oluşturdu. Trabzonspor, Onana, Pina, Savic, Batagov, Mustafa Eskihellaç, Okay Yokuşlu, Folcarelli, Oulai, Zubkov, Augusto ve Onuachu 11’iyle sahada yer aldı. Kayserispor ise Bilal Bayazit, Ramazan Civelek, Denswil, Carole, Abdulsamet Burak, Dorukhan Toköz, Opoku, Benes, Furkan Soyalp, Cardoso ve Onugkha ile mücadele etti. Trabzonspor’dan Okay Yokuşlu’nun, Felipe Augusto’nun, Oleksandr Zubkov’un ve Paul Onuachu’nun attığı gollerle maçı kazanırken, Kayserisporlu Dorukhan Toköz ve Bilal Bayazit sarı kart gördü.