Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde sabah antrenmanı ile devam etti. Oyuncular antrenmanda ağırlıklı olarak core çalışması gerçekleştirdi. Takımdan ayrılması gündemde olan Rumen futbolcu Denis Draguş sabah idmanında takımla birlikte çalıştı. Transfer teklifleri alan Nijeryalı golcü Paul Onuachu ise antrenmanda yer almadı. Bordo-mavililer günün ikinci çalışmasını saat 18.00’de yapacak.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
Manşet
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde Devam Edecek
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Macaristan temsilcisi Ferencvaros ile karşılaştı. Groupama Arena'da gerçekleştirilen maçta ev sahibi ekip, 4-0'lık sonuçla galip geldi.
Manşet
Jayden Oosterwolde’nin Roma’ya Transferi İptal Oldu
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi hasretini 18 yıl aradan sonra sona erdirdi. Bu gelişmenin ardından sarı-lacivertli ekipte hareketli saatler yaşanıyor.
Manşet
Orman Yangını Riski İçin Üç Bölgeye Uyarı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde etkili olacak kuvvetli rüzgar, yüksek sıcaklık ve düşük nemin orman yangını riskini artırdığını vurguladı. Bu nedenle vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.
Manşet
ÇAKIR Füzesi, Kara ve Deniz Hedeflerini Vurdu
ÇAKIR Seyir Füzesi, gerçekleştirdiği iki atışlı testte karadan ateşlenerek hem kara hem de deniz hedeflerini başarıyla vurdu. Yeni Nesil IIR Arayıcı Başlığı ile yapılan bu atışlar tam isabetle sonuçlandı.
Manşet
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ne Yükseldi
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Beşiktaş, Litvanya'nın Kauno Zalgiris takımıyla karşılaştı. Dariaus Gireno Stadı'nda gerçekleşen maç ev sahibi ekibin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.