Trabzonsporlu Taraftar, İsim Değiştirme Dedi!

UĞURCAN ÇAKIR’IN TRANSFERİNE TEPKİLER

Trabzonsporlu bir taraftar, Uğurcan Çakır’ın Galatasaray’a transferinin ardından oğluna verdiği “Uğurcan” ismini değiştirmek için mahkemeye başvurdu. Uğurcan Çakır, Trabzonspor’un altyapısından yetişip uzun yıllar takım kaptanlığı yapmış biri. Ancak, bu transfer bordo-mavili taraftarlar arasında büyük bir öfkeye neden oldu.

MAHKEME BAŞVURUSU VE SOSYAL MEDYADA YAYILAN GÖRÜNTÜLER

Sözcü’nün aktardığı bilgilere göre, bir Trabzonspor taraftarı, Uğurcan ismini verdiği çocuğunun adını değiştirmek amacıyla mahkemeye başvurdu. Uğurcan Çakır’ın Galatasaray’a transferinin ardından Trabzon’da çekilen bir video hızlı bir şekilde gündeme oturdu. Sosyal medyada yayılan bu görüntülerde, bir grup taraftarın otobüs durağındaki Uğurcan Çakır fotoğrafını tekmeleyerek tepkilerini gösterdiği gözlemlendi. Birçok taraftar, Başkan Ertuğrul Doğan’ı istifaya çağırırken, Uğurcan Çakır’a da sert eleştirilerde bulunuldu.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Arnavutköy’de Aile Katliamı: Çocuk Kanepenin Arkasında Kurtuldu

İstanbul Arnavutköy Boğazköy Mahallesi'nde hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Davut Gökkaya, eski eşi Türkan Gökkaya'nın evine pompalı tüfekle giderek ateş açtı. Saldırıda eski eşi ve oğlu Emin Gökkaya hayatını kaybetti.

İspanya-Belçika Çeyrek Finalinde Gözler Golcülerde

2026 FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde İspanya ile Belçika, Los Angeles Stadı'nda TSİ 22.00'de karşılaşacak ve maçı İngiltere'den Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve James Mainwaring yapacak.

İlhan Fakılı İlk Maçında Galibiyet Golünü Attı

Beşiktaş, Slovakya'daki hazırlık kampında Mattersburg'u 1-0 yendi. Bu, siyah-beyazlıların üçüncü özel maçıydı.

Kazanan Ülkenin Logosu Kaybedenin Profiline Taşınacak

İngiltere ile Norveç arasında yapılacak 2026 FIFA Dünya Kupası çeyrek final karşılaşması öncesinde iki ülke arasındaki rekabet giderek tırmanıyor. Norveç'teki bir hava yolu şirketi sosyal medyada dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Ali Baybaş 40 Yıl Sonra Eve Dönüyor

Yaklaşık 40 yıl önce Sivas'ın Gürün ilçesine bağlı Kavak köyünden Suudi Arabistan'a giden 77 yaşındaki Ali Baybaş, orada açılan bir davanın duruşmalarına katılmadığı gerekçesiyle hukuki engellere takıldı. Ülkeden çıkışına izin verilmeyen ve onlarca yıl mahsur kalan yaşlı adam, geçirdiği kazalar nedeniyle kısmi felç oldu.