Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), farklı birimlerinde istihdam edeceği 660 personel için başvuru süresini uzattı. Başvurular 5 Ekim’e kadar devam edecek. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre, TÜBİTAK’ın Ankara, Kocaeli (Gebze) ve Bursa’daki birimlerinde görev alacak personelin alımı gerçekleştirilecek.
PERSONEL ALIMI DETAYLARI
Bu alım kapsamında araştırmacı, uzman, uzman yardımcısı gibi pozisyonlar bulunuyor. Ayrıca, bilimsel programlar uzman yardımcısı, teknik ve destek personeli gibi roller de mevcut. AR-GE proje/destek teknisyeni, avukat, memur ve silahlı özel güvenlik görevlisi olarak da pozisyonlar açıldı.
SON BAŞVURU TARİHİ
Başvuru tarihleri daha önce 22 Eylül olarak belirlenmişti. Ancak, bu tarih 5 Ekim’e kadar uzatıldı. Adayların belirtilen tarihe kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.