Galatasaray’ın kalecisi ve milli futbolcu Uğurcan Çakır ile eşi Kübra Çakır, her yaz Karadeniz kıyılarında geçirme geleneğini sürdürüyor. Çift, çocuklarının aile büyükleriyle vakit geçirerek köy yaşamını yakından tanımasını önemserken, doğayla iç içe geçen bu özel anlarıyla da takdir topluyor. Haberlerimizi Google’da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin04 Ağustos 2026 – 09:43 | Son Güncelleme: 04 Ağustos 2026 – 09:45
Galatasaray’ın kalecisi, milli futbolcu Uğurcan Çakır ve eşi Kübra Çakır, her yıl yaz aylarında rotalarını Karadeniz kıyılarına çeviriyor. Çift, çocukları Kuzey ve Elis’in geniş aile ortamını yaşayarak büyümesini istiyor. Ünlü futbolcunun memleketi Trabzon’a ve Kübra Hanım’ın memleketi Gümüşhane’ye gidip köylerini ziyaret ediyorlar.
KÖY YAŞAMI ÇOCUKLARA MİRAS OLUYOR
Kübra Çakır, “Her sene olduğu gibi bu sene de köyümüze geldik. Çocuklarımız kuzenleriyle oynuyor. Biz de akrabalarımızla hasret gideriyoruz” dedi.