Üniversite öğrencisi kız trafik kazasında öldü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen kazada üniversite öğrencisi genç kız hayatını kaybederken, sevgilisi ağır yaralandı. Bir süre önce ayrılan çiftin yılbaşı gecesi barıştığı ve ertesi gün eğlenmek için Marmaris’e geldiği öğrenildi.

Kaza, dün gece Marmaris-Datça karayolunda meydana geldi. Datça’da elektronik eşya bayiliği ve bateristlik yapan Çağdaş İçten (22), Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde antrenörlük okuyan kız arkadaşı Gamze Gül (23) ile Marmaris’te akşam yemeği yedi. İkili, geç saatlerde Gamze Gül’ün babasına ait otomobille Datça’ya dönmek için yola çıktı.

İçten’ın kullandığı araç, Yeşildeniz mevkiinde kontrolden çıkarak takla atıp 50 metre sürüklendi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, kazada araçtan fırlayan Gül’ün hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Çağdaş İçten ise, önce Marmaris’te özel bir hastaneye, ardından da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İçten’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, Gamze Gül’ün cesedi Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aracı kullanan İçten’in 170 promil alkollü olduğu öğrenildi.

BARIŞTIKLARI GÜN KAZA GEÇİRDİLER    
İddialara göre, sevgili olan ikili geçtiğimiz yıl ayrıldı. İçten, haziran ayında başka bir kızla nişanlandı ve geçtiğimiz ay nişanlısından ayrıldı. Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde okuyan Gül, yılbaşı tatili için Datça’ya geldi. Yılbaşı gecesi buluşan Gül ile İçten tekrar barıştı. Akşam saatlerinde Marmaris’te baş başa yemek yiyen gençler, evlerine dönerken kaza yaptı.

Gamze Gül’ün ölmeden birkaç saat önce Instgram hesabından kız arkadaşı ile Marmaris’te bir kafede çekitiği fotoğrafı paylaştığı da belirtildi. Genç kızın cenazesinin Datça’da toprağa verileceği öğrenildi.

HÜRRİYET

ÖNE ÇIKAN HABERLER

FIFA’dan Falkland Yasağı

Dünya Kupası'nın son finalistini belirleyecek yarı final maçında, 1986'daki efsanevi çeyrek finalin iki takımı Arjantin ile İngiltere kozlarını paylaşacak. Arjantin üst üste ikinci, toplamda dördüncü şampiyonluğu hedefliyor.

Beştepe’de 15 Temmuz Anma Töreni

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Beştepe'deki anıtta resmi bir anma töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldı.

Türkiye, 15 Temmuz’un 10’uncu Yılında Anıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ yapılanması tarafından 15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe girişiminin üzerinden tam 10 yıl geçti. Bugün milyonlar, 253 kişinin hayatını kaybettiği kumpası bir kez daha lanetliyor.

**Erdoğan, FETÖ Tehlikesinin Devam Ettiğini Söyledi**

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin 10'uncu yıl dönümü nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde anma töreni düzenlendi. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş konuşma yaptı.

Kızının Cenazesini Beklerken Oğlunu Şehit Verdi

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminden bir gün önce kızını kaybeden Güldalı Biçinci, darbe gecesi oğlu Lokman Biçinci'yi de şehit verdi. Şehit annesi olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.