Ünlü şarkıcı konserde kanlar içinde kaldı

Kadife sesli şarkıcı olarak tanınan ünlü İspanyol şarkıcı Julio Iglasias’ın kendisini gibi şarkıcı olan oğlu Enrique Iglasias Meksika’da konser verirken, görüntü alan İHA’nın pervanesinin eline çarpması sonucu binlerce seyircinin gözleri önünde kanlar içinde kaldı.

Meksika’nın Tijuana kentinde 12 bin kişilik bir kalabalığa cumartesi günü konser veren Iglasias, seyircileri görüntüleyen uzaktan kumandalı kameralı helikopteri şov çerçevesinde tutmaya çalışırken, helikopterin pervanesinin çarpması sonucu iki parmağı birçok noktadan kesildi. Bir anda kanlar içinde kalan şarkıcıya sahne kenarında ilk müdahale yapıldıktan sonra Iglasias konserine devam etti. Ancak şarkıcının durmayan kanı konser boyunca her yere yayılırken, beyaz tişörtü ile elindeki sargı bezi de adeta kırmızıya bulandı. Ünlü şarkıcı konserini kanlar içinde tamamladıktan hemen sonra kendisini bekleyen uçakla Los Angeles’taki bir hastaneye kaldırıldı.

MİLLİYET

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Yeni Eksper Sisteminde 40 Bin Lira Limit Belirlendi

Sigortacılık Düzenleme Kurumu, kaza sonrası değer kaybı ve hasar ödemelerinde dolandırıcılığı önlemek için yeni bir düzenleme başlattı. Artık hasar tespiti eksper tarafından anında yapılacak.

İstanbul’da Hava 7 Derece Birden Soğuyacak

Yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine giren Türkiye'de bugün iç kesimlerde sağanak beklenirken sıcaklıklarda önemli bir değişim olmayacak. Meteoroloji verilerine göre yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak.

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.