Venezuela’yı ardı ardına vuran 7,2 ve 7,5 büyüklüğündeki depremlerin yol açtığı yıkımın yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı ve bir binanın çöküşü anbean kaydedildi. Depremler çarşamba günü yerel saatle 18.04 sıralarında meydana geldi. Yetkililer en az bin 430 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
GÜVENLİK KAMERASI YIKIMI KAYDETTİ
Deprem sırasında kayıtta olan bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ortaya çıktı. Bir bina şiddetli sarsıntıya dayanamayarak kısmen yıkıldı. Çevredeki sakinlerin yaşadığı panik anbean kaydedildi.
ÖLÜ SAYISI BİN 430’A YÜKSELDİ
Venezuela önce 7,2 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. 39 saniye sonra 7,5 büyüklüğünde ikinci deprem meydana geldi. Depremler birçok bölgede yıkıma yol açtı. Venezuela Ulusal Meclis Başkanı Jorge Rodriguez, hayatını kaybedenlerin sayısının en az bin 430’a ulaştığını belirtti. Yaralananların sayısının ise en az 3 bin 238 olduğunu açıkladı.