A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde Venezuela ile oynadığı özel maçı 2-1 kazanmayı başardı. Ay-yıldızlılar, karşılaşmada 1-0 geriye düşmesine rağmen galibiyete uzandı. Teknik direktör Vincenzo Montella, mücadele sonrasında önemli değerlendirmeler yaptı.
GALİBİYETİN ARDINDAN PERFORMANS DERSLERİ
Montella, bireysel isabet yüzdesi takımla oynadıklarını belirtti. Bunu bildiklerini ancak geliştirilmesi gereken noktalar olduğunu ifade etti. Kazandıkları için mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.
TARAFTAR SEVGİSİNE VURGU YAPILDI
İtalyan teknik adam, taraftarlardan gelen sevgi ve tutkuyu hissettiklerini söyledi. Nereye giderlerse gitsinler taraftarların kendileriyle olduğunu vurguladı. Sorumluluklarının yüksek olduğunu ve ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeleri gerektiğini belirtti. Futbolun bir ülkenin en iyi tanıtımı olduğunu ifade eden Montella, sahada ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.