Yarın Sıcaklık 40 Dereceye Ulaşacak!

İSTANBUL’DA SICAK HAVA DALGASI UYARISI

İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Fakültesi’nden Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul’da etkisini göstermeye başlayan sıcak hava dalgası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bugün İstanbul’un güney ilçelerinde hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar çıkabileceğine dikkat çeken Şen, “dışarı çıkmayın” uyarısı yaptı.

GÜNEY İLÇELERİNDE REKOR SICAKLIKLAR EXPECTED

Şen, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bugün ve yarın ısı çarpmalarına dikkat. Yarın İstanbul’da en sıcak gün. Isı adası etkisinden dolayı aşırı sıcaklar iş çıkışına kadar devam eder. Bu gece en sıcak gece olacak 27C. Gündüz İstanbul’un güney ilçelerinde rekor kırılabilir. 38-40 C. Yarın dışarı çıkmayın. Sn Valimiz yarın mesai saatini erkene alırsa afete dönüşmeden atlatırız.”

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.