OLAĞANÜSTÜ KONGRE DÜZENLENDİ
2’nci Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, olağanüstü kongre düzenledi. Kongre, Battalgazi Belediyesi Kongre Salonu’nda yapıldı ve burada tek aday olarak belirlenen Aydın İşkur, kulüp başkanlığına seçildi. Geçtiğimiz 8 Haziran 2025 tarihinde başkanlığa oturan Haşim Karadağ, bu olağanüstü kongrede Aydın İşkur’a destek sunarak yeni yönetimi olumlu karşılayarak başkanlık sürecini devretti.
KULÜBÜN BORCU AÇIKLANDI
Kongrede kulübün mevcut borcu delikodulara göre 1 milyar 43 milyon 881 bin 61 TL olarak belirtildi. Yapılan oylama sonucunda, delegeler ve eski başkan Haşim Karadağ tarafından bu borç ibra edildi.
YENİ BAŞKANDAN İLK AÇIKLAMA
Aydın İşkur, başkanlık görevine seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Amacımız kimse ile kavga etmek değil, Yeni Malatyaspor için ne yapabiliriz bunu önceliğimiz olarak görüyoruz. Siyasilerin kapılarını çalıp destek alabileceğimiz herkesle görüşeceğiz. Kulübümüzün geleceği için elini taşın altına koyacak herkesle çalışacağız” ifadelerini kullandı.