“Yılmaz’dan OVP Değerlendirmesi”

CEVDAT YILMAZ’IN AÇIKLAMALARI
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “OVP hazırlık sürecimizden bahsedip, son bir yıla dair değerlendirmelerimizi paylaşacağım. Makro ekonomi politikaları belirlemek, gelir gider tahminler, bütçe dengesi ve borçlanma durumunu ele almaktır. OVP, makro ekonomik politika ile öncelikli reform alanlarını ortaya koymaktadır. OVP, merkezi yönetim bütçesinin hazırlık sürecini başlatmaktadır” şeklinde konuştu.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Eşini Odunla Döverek Öldüren Şüpheli Kaçtı

Torul ilçesinde 2 Haziran öğle saatlerinde meydana gelen olayda Halis Pekin (27), henüz bilinmeyen bir nedenle 1,5 yıllık eşi Arzu Pekin (26) ile odun istifleme alanında tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli eşine odunla saldırdı.

Şengül Gezer 1’i Bebek 4 Evladı ve Eşini Kaybetti

Artvin'in Ardanuç ilçesinde yaşayan 8 çocuk annesi Şengül Gezer, ardı ardına gelen beş büyük kayıpla sarsıldı. Yolüstü köyünde gelinleri ve torunlarıyla yaşayan Şengül Gezer, ilk acısını 1982 yılında yaşadı.

Aziz Yıldırım’dan Hakan Safi’ye Merih Demiral Eleştirisi

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi 7 Haziran'da yapılacak. Aziz Yıldırım ve Hakan Safi arasındaki yarış öncesi, iddialı açıklamalar sürüyor.

Erdoğan: Sahadaki gücümüzü masada da kabul ettiriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEİK 39. Genel Kurulu'nda Türkiye'nin marka değerini artırdığını söyledi. Kronik sorunların çözülmesiyle ülkenin marka değerinin yükseldiğini vurguladı.

Rahmi Koç’a Soruşturma ve Özür

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Halkın Bir Kesimini Alenen Aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatıldı. Soruşturmaya gerekçe olarak, Rahmi Koç'un bir açılış programında sarf ettiği ifadeler gösterildi.