Yılmaz: Kıbrıs’ın Refahı İçin Çalışacağız

KIBRIS TÜRK HALKINA DESTEK AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kıbrıs Türk halkının geleceğinin güvence altına alınması ve refah seviyelerinin artırılması için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Çeşitli görüşmeler yapmak amacıyla başkent Lefkoşa’ya giden Yılmaz, Ercan Havalimanı’nda KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

BASIN AÇIKLAMASIYLA GÜVEN TAZELEDİ

Havalimanında Ünal Üstel ile birlikte ortak bir basın toplantısı düzenleyen Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’nin Kıbrıs Türklerine en içten selamlarını ilettiğini aktardı. Ziyareti sırasında, Kıbrıs Türkünün refahını artırmayı hedefleyen projeleri ve ekonomik ile ticari ilişkileri ele alma fırsatını yakalayacaklarını ifade etti. “Kıbrıs Türk halkının geleceğinin güvence altına alınması ve refah seviyelerinin yükseltilmesi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.

TÜRKİYE’Yİ DESTEKLEME YEMİNİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, anavatan ve garantör ülke olan Türkiye’nin Kıbrıs Türkünün güvenliğini sağlama ve uluslararası statüsünü yükseltme konularında çalışmalarına kesintisiz ve kararlılıkla devam edeceğini de sözlerine ekledi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.