Yargıtay, Salı günü siyasi partilerin adaylarla koordineli olarak harcayabileceği miktara Watergate döneminde getirilen sınırlamayı kaldırdı. Mahkeme, dönemin Senato adayı JD Vance tarafından açılan davada Cumhuriyetçilerin lehine karar verirken, uzmanlar bu kararın bu yılki ara seçimlerde GOP’a avantaj sağlayabileceğini belirtiyor. Yargıç Brett Kavanaugh, 6-3’lük muhafazakâr-liberal çoğunluk adına görüşü kaleme aldı. Bu gelişme sıcak olup haber güncellenecektir.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
Manşet
Lüks Araç Sahibine 40 Bin TL Ceza Kesildi
İstanbul Kağıthane'de 26 Haziran'da bir lüks otomobil şanzıman arızası nedeniyle tamirhaneye bırakıldı. Silivri'de galericilik yapan Bahadır G., yaklaşık 15 milyon lira değerindeki aracını Gürsel Mahallesi'ndeki bir tamirhaneye teslim etti.
Manşet
Kadın Sokakta Zorla Götürülmek İstenince Çığlık Attı
28 Haziran gece saatlerinde İstanbul Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde bir kadın, sokak ortasında tanınmayan bir kişi tarafından kolundan tutulup zorla götürülmek istendi. Kadın, "Beni öldürecek.
Manşet
Paraguay Almanya’yı Eledi, Tatil İlan Edildi
2026 FIFA Dünya Kupası son 32 turunda Paraguay, normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta Almanya'yı seri penaltı atışlarında 4-3 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Maçın ardından Paraguaylı futbolseverler başkent Asuncion'da büyük bir coşku yaşadı.
Manşet
Erdoğan, AB Heyetini Kabul Etti
Avrupa Birliği'nin üst düzey yetkilileri bugün Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oldukça önemli ve kritik bir görüşme gerçekleştiriyor. Görüşmeye AB Dış İlişkiler Temsilcisi Kallas da katıldı.
Manşet
İstanbul’da Hissedilen Sıcaklık 40 Derece Olacak
İstanbul başta olmak üzere birçok kentte bunaltıcı sıcaklar etkili oluyor. Meteoroloji'nin tahminlerine göre bugün ve yarın yağış beklenmiyor.