Zahide Yetiş Canlı Yayında Tepki Çekti

SKANDAL PROGRAMDA YAŞANDI

Zahide Yetiş’in sunduğu gündüz kuşağı programında büyük bir skandal ortaya çıktı. Zahide Yetiş’in ne yaptığı ve neden tepki topladığı merak konusu oldu. Program sırasında yaşanan olaylar sonrasında sunucuya yönelik tepkiler hızla arttı. Kısa bir süre önce Adana’da eşi tarafından bıçaklanan Mehmet, Yetiş’in programına katıldı. Zahide Yetiş, Mehmet’e karısına ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli görüntüleri göstererek teşhis etmesini istedi.

İLİŞKİ GÖRÜNTÜLERİ ŞOK ETTİ

Canlı yayında sunucu Zahide Yetiş, Mehmet’e bazı cinsel ilişki görüntüleri gösterdi ve bu görüntülerdeki kadının Sabriye olup olmadığını sordu. Yetiş, “Bakman zor biliyorum biz emin olamadık ama” diyerek adamı ısrarla görüntülere bakmaya yönlendirdi. 26 yaşındaki ve 5 aylık hamile olduğu iddia edilen Sabriye’ye ait olduğu söylenen görüntülerin yayında gösterilmesi, sosyal medyada büyük bir tepki topladı. Üstelik izletilen bu görüntülerdeki kadının iddialara göre söz konusu Sabriye olmadığı bildirildi. Zahide Yetiş’in skandal yaratacak anlar yaşatmasına sosyal medyada tepkiler yağdı. İzleyiciler, “Yalan beyanda bulunup hamile kadını hedef göstermek nedir?”, “Her şeyi geçtim cinsel içerikli videoyu yayında mı izletti?”, “Mide bulandırıcı gündüz kuşağı programları kaldırılmalı”, “Zahide Yetiş midemi bulandırdı” şeklinde yorumlarda bulundu.

RTÜK’TEN İNCELEME BAŞLATILDI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, “Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak” programıyla ilgili bir incelemenin başlatıldığını duyurdu. Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, RTÜK’ün dezenformasyon ve yönlendirmelerle işlem yapan bir kurum olmadığını belirtti. Denetim altında bulunan bir yayın kuruluşunun, ilke kararlarına ve yasal düzenlemelere aykırı bir yayın yapması durumunda gereken adımların atılacağını ifade eden Şahin, şu ifadeleri kullandı: “Star TV’de yayınlanan ‘Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak’ programıyla ilgili inceleme başlatılmıştır. Söz konusu yayında ihlal tespit edilmesi durumunda, gerekli adımlar kararlılıkla atılacaktır.”

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Yılın Ülkesi Suriye Olarak Seçildi

The Economist dergisi, 2025 yılı için yılın ülkesi olarak Suriye'yi belirledi. Bu karar, Suriye'nin uluslararası gündemdeki önemine dikkat çekiyor.

Kılıçdaroğlu’ndan Değişim İddialarına Cevap Geldi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aktif siyaseti bıraktığına dair iddialar, çalışma ofisi ekibi tarafından kesin bir dille reddedildi.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadeye Çağrıldı

Ünlü kişilerle ilgili yapılan uyuşturucu soruşturmasında, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Sadettin Saran’ın şüpheli olarak ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Üçüncü Toplantısını Bekliyor

Asgari ücret zammı için üçüncü toplantı öncesi gözler komisyonda. Toplantının tarihi henüz belirlenmedi, olası zam oranları merak ediliyor.

Türkiye-Umman Ekonomik İlişkilerde Yeni Hedefler Belirlendi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ummanlı Bakan Qais Mohammed Al Yousef'in liderliğinde düzenlenen toplantıda, Türkiye ile Umman arasında işbirliği protokolü imzalandı.