Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, en son teknoloji olan Vision Pro’yu eleştirirken Apple ile yeni bir rekabet çağını başlatıyor. Bu teknoloji devleri arasındaki rekabet, inovasyon ve kullanıcı deneyiminde bir değişime işaret ediyor.
Meta’nın başındaki Mark Zuckerberg, Instagram’da paylaştığı bir videoda Apple’ın Vision Pro’suna karşı cesur bir duruş sergiliyor. Videoda, Vision Pro’nun yüksek ekran çözünürlüğünü ve etkileyici göz izleme özelliklerini övüyor, ancak Quest 3’ün genel üstünlüğünün altını çiziyor. İki dev arasındaki rekabet, inovasyon ve kullanıcı deneyiminde yeni bir çağın kapılarını aralıyor.
Zuckerberg, Quest 3’ün Vision Pro’ya göre önemli avantajlarına dikkat çekiyor ve özellikle önemli bir fiyat farkını vurguluyor. Quest 3’ün Vision Pro’dan yedi kat daha ucuz olmasının yanı sıra üstün konforu ve 120 gram daha hafif olduğunu vurguluyor. Ayrıca Zuckerberg, Quest 3’ün Vision Pro’nun harici pil paketinin aksine kablosuz bir deneyim sunduğunu belirtiyor.
Meta CEO’su, Quest 3’ün hem fiyatlandırma hem de konfor açısından rekabet avantajına dikkat çekiyor. Yedi kat fiyat farkı, satın alınabilirliği ön plana çıkararak Quest 3’ü çekici bir alternatif haline getiriyor. Zuckerberg’in konfor ve ağırlığa verdiği önem, Quest 3’ü daha kullanıcı dostu ve erişilebilir bir seçenek olarak konumlandırmayı amaçlıyor.
Zuckerberg, Vision Pro’da bulunmayan bir özellik olan Quest 3’ü kablo dolaşıklığı olmadan kullanmanın rahatlığını vurguluyor. Quest 3’ün tasarımının pratikliğini vurgulayarak, onu sorunsuz ve engelsiz bir sanal gerçeklik deneyimi arayan kullanıcılar için sorunsuz bir seçim haline getiriyor.
Sonuç olarak, Zuckerberg’in Apple’ın Vision Pro’suna meydan okuması, artırılmış ve sanal gerçeklik alanında heyecan verici bir rekabete zemin hazırlıyor. Meta ve Apple arasındaki çatışma, kullanıcı teknolojisi deneyimlerinin geleceğini şekillendirecek yenilikler vaat ediyor.
then "Add to Home Screen"