GENÇ BİR ŞAHIS GECE YARISI SOKAKTA KURŞUNA HEDEF OLDU
Pendik’te Velibaba Mahallesi’nde yaşanan olayda, 17 yaşındaki Aykan Yazar, arkadaşıyla dondurma yemek için dışarı çıktıktan sonra eve dönerken kimliği belirsiz bir magandanın havaya ateş açması sonucu kurşunun hedefi oldu. Kurşunun ensesinden girmesi sonucu ağzında kalan Yazar, şans eseri olaydan yara almadan kurtulmayı başardı. Ancak maganda hala yakalanamadı ve polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.
YAŞANAN OLAYA İLİŞKİN AYKAN YAZAR’DAN ŞOK EDİCİ AÇIKLAMALAR
Magandanın kurşununun hedefi olan Aykan Yazar, tüm yaşananları dehşetle anlattı. Yazar, arkadaşlarıyla keyifli bir akşam geçirdikten sonra dönüş yolunda aniden silah sesleri duyduğunu ve ardından kendisinin vurulduğunu fark ettiğini ifade etti. Olayın şokunu üzerinden atamayan genç adam, yetkililerin bu saldırganı bulup adalete teslim etmelerini talep etti.
OLAY SONRASI BAŞLAYAN POLİS ÇALIŞMALARI
Yaşanan bu üzücü olayın ardından polis ekipleri hızla harekete geçerek magandanın peşine düştü. Kimliği belirsiz saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek ve bölgedeki tanıklardan bilgi toplayarak şüpheliyi yakalamak için ellerinden geleni yapıyor. Toplumun huzur ve güvenliği için suçluların en kısa sürede adalet önüne çıkarılması amaçlanıyor.