3 terörist yakalandı!

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 3 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölgedeki terör unsurlarına karşı yürüttüğü operasyonların aralıksız sürdüğü vurgulandı. Bu son operasyonda, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı içinde olan 3 PKK/YPG’li teröristin Türk askerleri tarafından etkisiz hale getirildiği bildirildi. Söz konusu operasyonlar, Türkiye’nin ulusal güvenliğini sağlama ve sınırlarını terör örgütlerinden temizleme amacıyla yürütülmektedir. Bu bağlamda, Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK/YPG gibi terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadelesini sürdürmektedir.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Altın Piyasasında Manipülasyon ve Yatırımcı Psikolojisi Etkisi

Ekonomist Mahfi Eğilmez, altın ve gümüşdeki dalgalı fiyat hareketlerini yorumladı. Manipülasyon olasılığının da dikkate alınması gerektiğini vurguladı.

Sivasspor Rey Manaj İle Sözleşme İmzaladı

Özbelsan Sivasspor, eski oyuncusu Rey Manaj'ı geri kazandı ve futbolcu ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tuncer Bakırhan’dan Suriye Mutabakatına Destek Açıklaması

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, MHP lideri Bahçeli’nin açıklamalarına destek vererek acil adım atılması gerektiğini vurguladı. Bahçeli'nin sözleri üzerine net bir duruş sergiledi.

Galatasaray Mattias Svanberg ile Prensip Anlaşmasına Vardı

Galatasaray, Noa Lang ve Yaser Asprilla'nın ardından Wolfsburg'tan Mattias Svanberg ile transfer için prensipte anlaşma sağladı.

Beşiktaş’ın Transfer Hedefi Junior Olaitan Açıklandı

Beşiktaş, Göztepe'de oynayan Junior Olaitan'ı transfer etmek üzere anlaşma sağladı. Yeni oyuncu imza atmak için İstanbul'a ulaştı.