YARIŞMANIN HEYECANI
ATV’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta yine heyecan dolu anlar yaşattı. Oktay Kaynarca’nın sunumuyla gerçekleştirilen yarışmada, yarışmacı İbrahim Tuğsuz dikkatleri üzerine çekti.
İBRAHİM TUĞSUZ’UN AÇIKLAMALARI
Yarışmada kendisinden bahseden İbrahim Tuğsuz, daha önce bir süre akıl hastanesinde yattığını ifade etti. Obsesif bozukluğu olduğunu aktaran Tuğsuz, “En başta rahatsızlığımı ben fark ettim. Temizlik hastasıydım ve hastalanırım diye evden çıkmıyordum” sözleriyle durumu özetledi. İlk barajı ve ikinci aşamaları başarıyla geçen Tuğsuz, 500 bin TL değerindeki 11’inci soruya ulaşmayı başardı.
Karşısına çıkan soru ise şöyleydi: “2014’te 27 aylık bir bebek vücut sıcaklığı kaç santigrat dereceye düştükten sonra kurtarılmış ve bu olay Guinness Dünya Rekorları’na girmiştir?” Yarışmacı, son kalan joker hakkı olan seyirci jokerini kullandı, ancak soruya cevap vermeyerek yarışmadan çekilme kararı aldı. Böylece Tuğsuz, 300 bin TL ödülle yarışmaya veda etti.