Kentsel dönüşüm başkanlığı taşınmaz satışlarına hazırlanıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 51 ilde toplam 512 taşınmazı satışa sunma sürecine girmiştir. Bu satış işlemleri 18-19 Kasım tarihlerinde saat 10.30’da başlayacak olup, Ankara ve İstanbul’daki fiziksel katılımın yanı sıra çevrim içi olarak internet üzerinden de gerçekleştirilecek.
PEYDAHİ ANLAŞMA İMKANLARI SUNULUYOR
Açık artırma usulünün uygulanacağı satışlarda, taşınmazlar ihale sürecinde belirlenen talep doğrultusunda ya peşin ya da vadeli olarak satışa sunulacak. Alıcılar peşin ödeme yapmaları durumunda %20 indirim avantajından yararlanacaklar.
VADE SEÇENEKLERİYLE KOLAYLIK SAĞLANIYOR
Vadeli alım seçeneği ile alıcılar %25 peşinat ödeyerek taşınmaza sahip olabilecek, geri kalan tutar için ise 24 ay vade imkânı sunulacak. Satışa sunulan taşınmazların bulunduğu iller arasında büyükşehirler de yer alıyor.
SATIŞA SUNULAN İLLER ARASINDA BÜYÜKŞEHİRLER DE BULUNUYOR
Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan satışa çıkartılan taşınmazlar arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon gibi büyükşehirler bulunmaktadır. Satışa çıkarılan diğer iller ise şunlardır: Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Mardin, Batman, Bingöl, Bitlis, Edirne, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Aydın, İzmir, Manisa, Antalya, Afyonkarahisar, Kütahya, Niğde, Uşak, Yozgat, Konya, Kayseri, Kars, Ağrı, Van, Muş, Eskişehir, Düzce, Ankara, Kırşehir, Çorum, Nevşehir, Amasya, Zonguldak, Kastamonu, Ordu, Trabzon, Samsun, Erzurum, Malatya, Sivas, Tokat, Osmaniye, Mersin, Muğla.
then "Add to Home Screen"