7 ilde operasyon düzenlendi

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Adana Merkezli 7 ilde harekete geçti.

helikopter desteği ile gerçekleştirilen operasyonlarda 40 kişi gözaltına alınırken, 1 ton 157 kilogram esrar ele geçirildi.

Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Terörle Mücadele (TEM), Özel Harekat ve Çevik Kuvvet şubelerinden 1000 polisin katıldığı operasyonda, polis helikopteri de havadan destek verdi. Özel Harekat timleri demir kapıları kırarak girdiği yerlerde, uyuşturucu operasyonları için eğitilen köpeklerle arama yapıldı.

Toplam 57 adreste arama yapan ekipler, 40 kişiyi gözaltına alırken, 1 ton 157 kilogram esrar ele geçirildi.

Adana'da gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Diğer illerde gözaltına alınan şüphelilerin aynı gün içinde Adana'ya getirileceği belirtildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

TCMB, Parolapara’nın Faaliyet İznini İptal Etti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ'ye verilen elektronik para kuruluşu faaliyet iznini iptal etti. Bu karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Yapay Zeka Kendi Halefini Tasarlayabilir

Anthropic şirketi kurucu ortağı Jack Clark ve enstitü lideri Marina Favaro'nun kaleme aldığı blog yazısı yayımlandı. Yazıda yapay zeka geliştirme sürecinin insanlardan sistemlere devredildiği belirtildi.

Bitcoin 60 Bin Doların Altına Geriledi

Bitcoin, TSİ akşam saatlerinde yaklaşık yüzde 6 değer kaybetti. Kripto para 59 bin 770 dolara kadar düştü.

Savcıların Şifresiyle FETÖ Dosyalarını Kapatan Sanıklara Ceza

Ankara 28. Ağır Ceza Mahkemesi, UYAP sistemine girerek soruşturma dosyalarını kapatan zabıt katibi Ahmet Yılmaz'ın da arasında olduğu 15 sanık hakkında kararını açıkladı. Mahkeme başkanı, önceki celsede mütalaaya karşı savunmaların alındığını hatırlattı.

Güzelbahçe Belediyesi CHP’de Kaldı

Güzelbahçe Belediye Meclisi, tutuklanan Belediye Başkanı Mustafa Günay'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından başkanvekilliğine CHP'li Meclis Üyesi Ayşe Akın'ı seçti. Toplantı, Atatürk Kültür Merkezi'nde olağanüstü gündemle yapıldı.