Twitter çöktü!

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından Twitter’da yaşanan sorun kullanıcıları meraklandırdı.

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Twitter geçtiğimiz haftalarda BTK tarafından alınan bir karar doğrultusunda erişim engeliyle karşılaşmıştı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sosyal medya ağında çok sayıda yalan paylaşımlar yapılması nedeniyle böyle bir karar alındığı açıklanmıştı. Ancak 24 saat bile geçmeden Twitter Türkiye ekibi ile BTK’nın görüşmeleri doğrultusunda erişim engeli kaldırılmıştı.

Twitter kullanıcıları 1 Mart 2023 itibarıyla yeniden Twitter’da sorun olduğunu belirtiyor. Peki, Twitter erişim engeli mi geldi, neden yavaş?

Henüz Twitter’a erişim engeli gelip gelmediğine ilişkin bir açıklama bulunmazken, sorunun sunuculardan kaynaklanabileceği üzerinde duruluyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Selçuklu Mahallesi’nde Mutfaktaki Yangın Korkuttu

Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki iki katlı bir evin mutfak bölümünde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Şırnak’ta Freni Boşalan Vinç 6 Araca Çarptı

Cizre'de freni boşalan bir vinç, hareket halindeki 6 araca çarparak 7 kişinin yaralanmasına neden oldu.

D-650 Karayolunda Trafik Kazası: Otomobil Tarlaya Devrildi

Adapazarı'nda bir hafif ticari araçla çarpışan otomobil, devrildi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kırıkkale’de Otomobil ile Minibüs Kafa Kafaya Çarpıştı

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ve minibüs çarpıştı. Olayda iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Beykoz’da Dron Destekli Trafik Denetimi Uygulandı

Beykoz'da drone ile yapılan trafik denetiminde, kurallara uymayan 43 araç için toplamda 93 bin 183 lira ceza kesildi.