BOLU’DA KOMPRESÖRLE HAVA BASILAN İŞÇİNİN KALIN BAĞIRSAĞI PATLADI
Bolu’nun Göynük ilçesinde yaşanan talihsiz olayda, kompresörle hava basılması sonucunda bir işçinin kalın bağırsağı patladı. İddiaya göre, ilçedeki bir santralde çalışan dört işçi, Ö.K.’nin makatına kompresörle hava vermek suretiyle ciddi bir tehlike yarattı. Olayın ardından Ö.K. aniden fenalaşarak acil tıbbi müdahale gerektirdi.
Hızla 112 acil servisine haber verilmesinin ardından, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık görevlileri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından, Ö.K. Bolu Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye ulaştığında kalın bağırsağının patladığı tespit edilen işçi, hemen acil ameliyata alındı. Alınan bilgilere göre, Ö.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Jandarma ekipleri, olayın ardından iş yerindeki dört işçiyi karakola götürdü. Bu süreçte, işçilerden biri gözaltına alınırken, diğer üç kişi serbest bırakıldı. Gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.