ABD Başkanı Trump’ın oğlu CNN’i füzeyle vurdu!

20 Ocak'ta göreve geçtiğinden beri yaptıklarıyla dünya gündeminden düşmeyen Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu sosyal medyada paylaştığı video olay yarattı.

Fox News dışındaki kanalları ‘yalan haber medyası’ olarak niteleyen ABD Başkanı Donald Trump’ın CNN’e yönelik tutumu ailenin tüm üyelerine sirayet etmişe benziyor. Zira Trump’ın, ABD başkanı olmasının ardından işleri devrettiği büyük oğlu Donald Trump Jr. da babası gibi CNN’i hedef alan bir video yayınladı.

1986 yapımı Top Gun filminden bir sahnenin montajlanmış halini Instagram hesabından paylaşan Trump Jr, “Gördüklerim içinde en iyilerinden biri” diye yazdı. Videoda, bir savaş uçağı kullanan Trump’ın üzerinde CNN logosu olan bir başka uçağı vurduğu görülüyordu.

SPUTNİK

ÖNE ÇIKAN HABERLER

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.

FBI Dünya Kupası’nda İHA Önlemi Aldı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), 2026 FIFA Dünya Kupası süresince stadyumlarda drone kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarıyor. FBI, yaptığı açıklamada Houston'daki Taraftar Festivali için uçuş kısıtlamalarının bugün başladığını duyurdu.

Fenerbahçe’de Salah Dosyası Yeniden Açıldı

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesiyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı ve Mısırlı yıldız Muhammed Salah için dosya yeniden açıldı. Yıldırım daha önce "İhtiyaç varsa alırız" demişti.