HATAYSPOR, BEŞİKTAŞ’TAN ABUBAKAR’ı KİRALADI
Hatayspor, Beşiktaş’tan Vincent Aboubakar’ı bir sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna kattı. Hatayspor kulübü, Aboubakar ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Buna göre, tecrübeli golcü futbolcu artık Hatayspor’un oyuncusu olarak forma giyecek.
BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA
Beşiktaş Kulübü tarafından KAP’a yapılan açıklamada, Aboubakar’ın Hatayspor’a kesin transferi konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi. Ayrıca, Beşiktaş ile Aboubakar arasındaki sözleşmenin karşılıklı olarak sonlandırıldığı ifade edildi. Bu transferle birlikte Aboubakar, Beşiktaş formasını bırakarak yeni takımıyla yola devam edecek.
ABOUBAKAR’IN KARİYERİ
Kamerunlu santrfor Vincent Aboubakar, Beşiktaş’ta geçirdiği dört sezonda 2 şampiyonluk yaşadı. Ancak bu sezon şans bulamayan Aboubakar, Hatayspor’a kiralanmasıyla yeni bir döneme adım attı. Geçen sezon ligde 22 maçta 5 gol atan Aboubakar, Beşiktaş formasıyla toplamda 117 resmi maçta 60 gol atıp 14 asist yaparak takımına katkı sağladı.