Adana’da Göçükte Kalan İşçi Vefat Etti

ADANA’DA GÖÇÜK OLAYI

Adana’nın Feke ilçesi İncirci Mahallesi, Esirmek mevkiinde bulunan bir gölet inşaatında çalışan Abdullah Musab Yavuz, meydana gelen göçüğün altında kalıyor. Durumun bildirilmesinin ardından sağlık, jandarma, AFAD ve CANKUR ekipleri acil bir şekilde bölgeye sevk ediliyor. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu, 26 yaşındaki Yavuz’a ulaşmayı başarıyor.

HASTANEDEN KÖTÜ HABER

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde işçinin yaşamını yitirdiğini belirliyor. Abdullah Musab Yavuz’un cenazesi, olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılıyor. Jandarma ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Güllü’nün Ölümü Üzerine Miras İddiaları Derinleşiyor

Yalova’daki evinden düşerek yaşamını yitiren şarkıcı Güllü’nün mirasıyla ilgili olarak savcılık, 50’den fazla kurumla iletişim kurarak hesaplarını inceledi ve varlığının pek az olduğunu tespit etti.

Cansever Lösemi Teşhisiyle Hayranlarını Üzüntüye Boğdu

Arabesk müziğin önde gelen sanatçılarından Cansever, lösemi teşhisi konulduğunu açıkladı ve tedavi süresi boyunca sahnelerden uzak kalacağını söyledi. Sevenlerinden destek bekliyor.

Sercan Yaşar Uyuşturucu Soruşturmasında Tahliye Edildi

Tanınmış bir isim olan Yaşar, uyuşturucu madde bulundurma ve satma suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ticaret Bakanlığı Güvensiz Ürünleri Kamuoyuna Duyurdu

Ticaret Bakanlığı, insan sağlığına zararlı olduğu belirlenen 'Metan' markalı lavabo açıcı ürününü toplatmaya karar verdi. Denetimler devam ediyor.

Beşiktaş Rafa Silva Krizini Çözmekte Zorlanıyor

Beşiktaş, Rafa Silva transferindeki sorunları gidermek için Benfica ile takas seçeneğini değerlendirmeye aldı. Başkan Adalı, 15 milyon euro talep ettiklerini belirtti.