YENİ KATILIMLAR AK PARTİ’YE HIZ KATACAK
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partiye yeni katılımların olacağını ve bu katılımların partinin daha da güçlenmesine yardımcı olacağını belirtti. Dağ, partinin siyasetin merkezinde bulunduğunu vurgulayarak, gelecekte de aynı şekilde devam edeceklerini söyledi. Yarın gerçekleşecek olan yeni katılımların, hizmet kervanına destek olmak isteyenler tarafından yapılacağını ifade etti.
SÜREÇ YÖNETİMİ ÖNEMLİ
Hamza Dağ, AK Parti’ye yapılan katılımların partinin temelini koruyarak gerçekleştirildiğini belirtti. Diyalogun önemine vurgu yapan Dağ, sürecin doğru yönetilmesinin partinin ilkesini sürdürebilmesi açısından önemli olduğunu dile getirdi. Yeni katılımların isimlerinin süreç tamamlandıktan sonra açıklanacağını ifade eden Dağ, bu sayede partinin hem ilkelerini hem de yeni katılacakların haklarını koruyacaklarını söyledi.
BELEDİYE BAŞKANLARI VE MİLLETVEKİLLERİ KATILACAK
AK Parti’ye katılacak yeni isimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Hamza Dağ, toplamda 15 belediye başkanı ve 2 milletvekilinin partilerine katılacağını duyurdu. Dağ, bu katılımların partinin genişlemesine katkı sağlayacağını, hedeflerinin ise tüm vatandaşları kucaklayarak AK Parti ailesini büyütmek olduğunu belirtti. Gelecekte de benzer katılımların olabileceğini ve partinin daha da güçleneceğini sözlerine ekledi.