AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus ilçesinde bulunan atık su tesisi inşaat şantiyesinde inceleme yaptı.
Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Eyüpustaoğlu, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Çalık ve İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Saraç ile bir araya gelerek ilçedeki çalışmaları değerlendirdi.
Yapımı devam eden atıksu arıtma tesisi inşaatı şantiyesini de ziyaret eden Tunç, burada inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Tunç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede alt yapı çalışmaları, cadde düzenlemelerinin ardından yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak önemli bir çevre yatırımı olan arıtma tesisinin tamamlamasıyla ilçenin ortasından geçen Ulus Çayının kirlenmekten kurtulacağını söyledi.