Albayrak’tan transfer açıklaması

Fatih Terim’li Galatasaray’ın İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Neftçi Bakü maçı öncesi transfer konusunda açıklama yaptı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Neftçi Bakü ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı için Azerbaycan’a gitmeden önce havalimanında beIN Sports’a açıklamalar yaptı.

Neftçi Bakü maçını değerlendiren Abdurrahim Albayrak, “İki kardeş ülkenin iki kardeş takımı karşı karşıya gelecek. Türkiye’ye turu geçmiş olarak dönmüş olacağız.” dedi.

Takımının performansını değerlendiren Albayrak,”Aldığımız yeni oyuncular ve hazır olmayan oyuncularımız var. Falcao, Arda, Taylan çok iyi geliyor. Birçok futbolcumuz iyi başlangıç yaptı. Daha da iyi olacak.” ifadelerini kullandı.

"OMAR İLE 6-7 AY ÖNCE ANLAŞTIK"

Albayrak, “İnsanlar transfer yapmadığımızı söylüyor ama mesela Omar ile 6-7 ay önce anlaştık. Galatasaray’a uzun yıllar hizmet edecek. Çok da iyi oynadı, Allah nazardan korusun.” açıklamasını yaptı.

"ALACAĞIMIZ VE SATACAĞIMIZ OYUNCULAR OLACAK"

Abdurrahim Albayrak, “Aldığımız yeni oyuncuların çoğu henüz kadroya giremedi. Alacağımız isimler olacak. Gelenler de, gidenler de olacak. Geç saatlere kadar çalışıyoruz. Almak kadar satmak da önemli. Elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray taraftarı bize güvensin, onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz.” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

İçişleri Bakanı Çiftçi: Duruşumuzdan Taviz Vermeyeceğiz

İsrail Savunma Bakanı İsrael Katz, Kudüs'ün 3 bin yıldır Yahudi halkının başkenti olduğunu belirterek Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir paylaşım yaptı. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, bu açıklamalara tepki gösterdi.

Küçükçekmece’de 3 İşçi Göçük Altından Kurtarıldı

Küçükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışması sırasında bir binanın duvarı çöktü. Göçük altında kalan 3 işçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

18 İlde Siber Suç Operasyonunda 194 Tutuklama

İçişleri Bakanlığı, 18 ilde düzenlenen siber suç operasyonlarında 357 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde çalışmalar yürütüldü.

Real Madrid’de Mourinho Dönemi Başladı

Florentino Perez, Real Madrid başkanlık seçimini kazandıktan sonra Jose Mourinho'yu takımın başına getirdi. Milli futbolcu Arda Güler'in formasını giydiği İspanyol kulübünde Perez, 2030 yılına kadar başkan seçildi.

İçişleri Bakanı Çiftçi, Güler’le Görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi bugün Ankara'da bir araya gelerek güvenlik ve koordinasyon konularını ele aldı. Görüşmenin ardından Çiftçi verimli bir toplantı yaptıklarını belirtti.