Altın Fiyatları Düşebilir, Makas Açılacak

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar, yatırımcıların alım yapma konusunda belirsizlik yaşamasına neden oluyor. Finans Uzmanı İslam Memiş’ten bu konuyla ilgili çarpıcı bir yorum geldi.

Kritik Süreç Devam Ediyor

Finans Uzmanı İslam Memiş, ons ve gram altınla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Fiyatlarındaki durağan seyru hakkında konuşan Memiş, piyasada bir dinlenme sürecinin devam ettiğini ve yatırımcıların temkinli davranmalarının önemini vurguladı.

Ons Altında Düşüş Beklentisi

Memiş, ons altının 3 bin 289 dolar seviyesinde kapanış yaptığını ve dar bir bantta hareket ettiğini belirtti. “Gelgitler yaşıyor” ifadesini kullanan Memiş, yatırımcılara izleme pozisyonunu sürdürmelerini önerdi.

Gram Altında Dikkat Edilmesi Gereken Aralık

Gram altın fiyatları hakkında da bilgi veren Memiş, 4 bin 100 ile 4 bin 200 TL aralığının takip edilmeye devam etmesi gerektiğini vurguladı. Kurban Bayramı öncesinde TL bazlı bir hareketlilik beklerken, altın bozumlarında makas aralığının açılabileceği ve fiyatların düşük seyredeceği tahmininde bulundu. Gram altının 4 bin 100 TL’nin altına düşmesini bekleyen Memiş, yatırımcılara acele etmemeleri gerektiğini hatırlattı. “Son alım için tekrar beklemeye devam ediyoruz.” diyen Memiş, olası fiyat düşüşlerinin alım fırsatı sunabileceğini ifade etti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.

Safranbolu’nun Tarihi Konağına Ödül Töreni Düzenlendi

Safranbolu'da restore edilen Rauf Beyler Evi, 'Sürdürülebilir Koruma' ödülünü kazandı. Bu ödül, yapılan restorasyon uygulamasının başarısını onurlandırıyor.

Tofaş Tırla Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Hatay'da bir Tofaş otomobili, tırla çarpışarak ikiye bölündü; sürücü yaralandı.

Kayseri’de Atölyede Meydana Gelen Yangın Kontrol Altına Alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki masa sandalye atölyesinde çıkan yangın, müdahale eden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Boş Apartmanda Yangın: Çatıya Sıçradı

Edirne'de bir apartmanın çatısında yangın meydana geldi. Olay, çevrede paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.