ANAYASAL DAVRANIŞLAR TEPKİ ÇEKİYOR
Ankara’daki bir lisede öğrencilerin gerçekleştirdiği saygısız eylemler, öğretmenin masasını sallaması ve diğer öğrencilerin bu durumu gülerek kayda alması büyük bir yankı uyandırdı. Bu görüntüler hala kamuoyunda tartışmalar devam ediyor. Gözler, okul disiplin kurulunun öğrenciler hakkında vereceği karara çevrildi. Öğrencilerin, kınama, uyarı ya da uzaklaştırma gibi çeşitli disiplin cezalarından biriyle karşılaşması bekleniyor.
ÖĞRETMENDEN İFADELER
Saygısızlığa maruz kalan öğretmen, olayın ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Yaşananlarla ilgili olarak fizik öğretmeni, medya kuruluşuna verdiği demeçte sürecin kendisini üzdüğünü ifade etti. “Ben öğrencilerimden şikayetçi değilim.” şeklinde konuşan öğretmen, tüm öğrencilerini çok sevdiğini dile getirdi. Öğrencilerinin böyle bir tavır sergilemesini beklemediğini vurgulayan öğretmen, “Benim yüzümden hiçbir öğrencimin disiplin soruşturması geçirmesini hele okuldan uzaklaştırılmasını istemem.” ifadelerini kullandı.
ÖĞRETMENİN SAĞLIK DURUMU İYİ
Fizik öğretmeni, olay esnasında ders anlatırken bir an tansiyonunun yükselmesi sonucu dengesini kaybederek düştü ve hastaneye kaldırıldı. Öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği bilgisi alındı.
then "Add to Home Screen"