Ankara’da elektrik kesintisi duyurusu yapıldı. Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi’nden alınan bilgilere göre, 13 Kasım tarihinde şehir genelinde çeşitli ilçelerde elektrik kesintileri gerçekleşecek. Bu kesintilerin hangi ilçelerde ve mahallelerde olacağına dair detaylar haberimizde yer alıyor. Elektrik kesintilerinin ne zaman sona ereceği ve hangi bölgelerin etkileneceği merak konusu.
ŞEBEKE ARIZALARI NEDENİYLE KESİNTİLER YAŞANIYOR
Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi, olası kesintilerin nedenlerinin çoğunlukla şebeke arızaları olduğunu duyurdu. Şirket, mevcut çalışmaların devam ettiğini ve verilerin değişkenlik gösterebileceğini de bildirdi. Ankara’nın Alacaatlı Mahallesi’nde, özellikle 2883 ve 3309 sokaklarda elektrik kesintileri yaşanıyor. Yetkililer, bu bölgelerde enerjinin en kısa süre içinde sağlanacağını ifade etti.
ETKİLENEN MAHALLELER VE SOKAKLAR
Elektrik kesintilerinden etkilenecek diğer bölgeler arasında Sokullu Mehmet Paşa Mahallesi’nde Karadut Sokak, Kırkkonaklar Mahallesi’nde 371 Sokak, Keklikpınarı Mahallesi’nde 807 Sokak ve Mutlukent Mahallesi’nde de 807 Sokak bulunuyor. Mustafa Kemal Mahallesi’nde ise birçok sokakta kesintinin devam ettiği bildiriliyor. Arızanın olduğu sokaklar arasında 807, 2117, 2110, 2113 ve 2109 sokaklar yer alıyor. Bu enerji tedarikindeki kesintilerin giderilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.
ÜNİVERSİTELER VE SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ’NDEN DE KESİNTİ HABERİ
Üniversiteler Mahallesi’nde de 2077, 1604, 23 Nisan, 30 Ağustos ve Dumlupınar sokaklarında elektrik kesintisi yaşanıyor. Söğütözü Mahallesi’nde ise Dumlupınar Sokakta arızalar mevcutken, Konutkent Mahallesi’nde de aynı sokakta bir arıza bildirilmiştir. Ayrıca Koru Mahallesi de etkilenmekte ve burada Dumlupınar, 2562 ve Ankaralılar sokaklarında elektrik kesintileri sürmekte. Şirket, bu bölgelerde gereken müdahalelerin en kısa sürede yapılacağını belirtti.