Anne Kanalda Düşen Çocuğunu Kurtardı

OLAYIN YAŞANDIĞI YER VE TRAJEDİ

Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Günaltı Mahallesi’nde, 6 yaşındaki A.O.D., evlerinin çevresinde oynadığı sırada dengesini kaybedip sulama kanalına düştü. Annesi Mine D., durumu anında fark ederek düşünmeden suya atladı ve bilinci kapalı olan oğlunu kurtarmayı başardı.

SAĞLIK EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, anne ve çocuğa ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra ambulansla Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Küçük çocuğun durumu ağır olarak değerlendirilirken, ardından Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’ne sevk işlemi yapıldı. Annenin sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri inceleme başlattı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.