Antalya’nın Serik ilçesi Orta Mahalle 30 Ağustos Caddesi’nde yer alan 3 katlı bir binanın 1’inci katındaki dairede üzücü bir olay yaşandı. Güvenlik görevlisi olarak çalışan Zübeyir Canatan, eşi Songül ve kızı Sena Canatan’ı öldürdü. Sabah saatlerinde evden kimsenin çıkmadığını fark eden komşuları, kapıyı çalıp yanıt alamayınca durumu polise bildirdi.
CANSIZ BEDENLER ORTAYA ÇIKTI
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı açıp içeri girdiklerinde anne ve kızın cansız bedenleriyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri de, Songül Canatan ile kızı Sena’nın hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Cumhuriyet savcısının yapmış olduğu incelemenin ardından cenazeler, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
ANKARA’DA POLİSE TESLİM OLDU
Olaydan sonra evden çıktığı tespit edilen Zübeyir Canatan, Ankara’da polise teslim oldu. Gözaltına alınan Canatan’ın ilk ifadesinde, “Psikolojik sorunlarım vardı, o an cinnet getirdim. Eşimle tartışmıştım. Tartışma sonucunda eşimi ve kızımı öldürdüm.” şeklindeki sözleri dikkat çekti. Şüpheli, savcılık talimatıyla Ankara’daki bir hastanede tedavi altına alındığı bildirildi. Ayrıca, Zübeyir Canatan’ın, psikolojik sorunları nedeniyle 2 Ocak’ta iş yerinden 20 günlük izin aldığı bilgisi edindi.
then "Add to Home Screen"