Antalya’da Soruşturmada Şüpheli Tutuklandı

G.T.’NİN GÖZALTINA ALINMASI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma çerçevesinde, G.T. gözaltına alındı. Emniyet güçlerindeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliğince “Suç delillerini gizleme ve değiştirme” suçlamasıyla tutuklandı. Şüphelinin, Muhittin Böcek’in gelini olan Z.B. ile yurt dışından dönüşünde görüştüğü iddia ediliyor.

RÜŞVET SORUŞTURMASI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda yürütülen “rüşvet” soruşturmasında, Muhittin Böcek ve eski gelini Z.K. gözaltına alınmış, şüpheli oğlu M.G.B’nin yurt dışında bulunduğu tespit edilmişti. Adliyeye sevk edilen Muhittin Böcek tutuklanırken, eski gelini Z.K. yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Böcek, bu karar sonrasında İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmıştı.

GÖZALTILAR VE TUTUKLAMALAR

Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serkan Temuçin ve Kent Estetiği Daire Başkanlığında müdür olarak görev yapan Tuncay Kaya “irtikap” suçundan tutuklandı. Bilgi işlem destek çalışanı Halil K, adli kontrol tedbiri ve ev hapsi ile serbest kaldı.

Muhittin Böcek’in yurt dışından dönen gelini Zuhal Böcek, 27 Temmuz’da “suçtan kaynaklanan mal varlığının değerinin aklanması” iddiasıyla havalimanında yakalandı. Diğer şüpheliler H.A, K.A. ve B.Ç. da ertesi gün gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen bu zanlılardan Zuhal Böcek tutuklandı, diğer şüpheliler ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.