AYDIN’DA YANGIN SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR
Aydın’da Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, 18 Mart tarihinde Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli T.G.’nin evindeki yangına dair yürütülen soruşturmayı sürdürüyor. T.G., evdeki yangının çıkmasına neden olma ve eşinin ile iki çocuğunun ölümüne sebep olma şüphesiyle gözaltına alındı.
ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA
Olayla ilgili olabileceği düşünülen T.G.’nin kız arkadaşı F.T. de polis tarafından gözaltına alındı. Her iki şüpheli, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
OLAYIN DETAYLARI
Yeşil Mahalle’de 18 Mart’ta meydana gelen yangında, T.G.’nin eşi Fatma G. ile 4 ve 11 yaşlarındaki iki çocuğu hayatını kaybetmişti. Yangın esnasında T.G.’nin evde olmadığı ifade edildi. Gece mesaisinden dönen T.G., eşi ve çocuklarının yangında yaşamını yitirdiğini öğrenince baygınlık geçirdi.