BAHAR ŞAHİN’DEN ŞOK AÇIKLAMALAR
Oyuncu Bahar Şahin, 2019-2020 döneminde yer aldığı dizide ismini açıklamadığı bir kadın oyuncunun sürekli hakaretler ettiğini ve sette psikolojik baskı uyguladığını belirtti. Şahin, bu durumu uzun bir süre sessiz bir şekilde dayanarak geçirdiğini ifade etti. İddialarını ileriye taşıyarak yapım şirketine ihtarname gönderdiğini duyurdu. Sosyal medya kullanıcılarının hedefinde ise Mine Tugay olduğu öne çıktı.
İTHAMLARA MİNE TUGAY’DAN CEVAP
İddiaların ardından dikkatler Mine Tugay’a yöneldi. Oyuncu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Beni tanıyan herkes bilir ki hiç hoşlanmadığım bir üslup ve cümlelerle itham edildim. Söylenmediğim şeylerle suçlanmak beni üzdü. Bu iftiraları iyi niyetli bulmuyorum. Sessiz kalmamı istememişsiniz, bu yüzden son kez açıklama yapmak istedim” diyerek durumu özetledi.
TUGAY’A DESTEK YAĞMURU
Tugay’a ilk destek, aynı dizide rol alan Serra Kutlubey’den geldi. Kutlubey, “Yıllardır tanıyorum, kalbini biliyorum. Çoğu haksızlığa göğüs gerdiğine şahidim” diyerek arkadaşına destek verdi.
BİR BAŞKA DESTEK: DENİZ UĞUR
Bahar Şahin’e, Deniz Uğur isimli bir başka rol arkadaşı destek sundu. Daha önce meme kanserini atlatan Uğur’un, bu süreçte sette yaşadığı bazı olaylar da gündeme geldi. Şahin, yaptığı videolu açıklamada isim vermediği kişi hakkında sert sözler kullandı: “Sen sadece bana değil, senden daha başarılı herkese kötüsün. Kanser geçmişi olan bir kadına sırf senden daha çok sahne yazıldı diye; ‘Çok çalışıyorsun, Allah korusun nüksetmesin’ dedin. Allah seni senin kötülüğünden korusun. Allah sana bu hastalığı yaşatmasın.”
KENDİSİNE YÖNELEN ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ
Bahar Şahin, eleştirilere de yanıt vererek “5 yıl sonra neden konuşuyorsun?” diyenlere şu şekilde seslendi: “Ben işsiz falan değilim, evimin kirasını ödeyebiliyorum. Susmamı isteyenler sustu mu? O kadar yalan yanlış şey anlattınız ki geri çekildim. Ama artık susmayacağım.”