Banu Alkan Kardeşini Gözyaşlarıyla Uğurladı

ÜNLÜ OYUNCU Banu Alkan, kardeşi Osman Alkan’ın cenazesinde duygusal anlar yaşadı. 65 yaşında hayatını kaybeden Osman Alkan, Balıkesir’in Edremit ilçesi Altınkum Mahallesi’nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

ALTINOLUK’TA SON YOLCULUK Osman Alkan için Altınoluk Köy Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı gerçekleştirildi. Törene katılanlar arasında Banu Alkan’ın yanı sıra aile yakınları ve sevenleri de bulunuyordu. Defin esnasında Alkan’ın gözyaşlarını tutamadığı dikkatlerden kaçmadı.

“PIRLANTAMI KAYBETTİM” Kardeşinin kaybıyla sarsılan Banu Alkan, cenaze sonrasında yaptığı açıklamada, “Pırlantamdı benim… Pırlantamı kaybettim, meleğimi kaybettim. Dünyadaki en büyük koruyucumu kaybettim. Bana en büyük sevgiyi veren, hayatım boyunca yanımda olan bir rüya gibiydi. Üç evladı var; Kerem, Melis… Canım benim.” sözlerini kullandı.

“İKİ GÜN ÖNCE SÖZ VERMİŞTİM” Alkan, kardeşiyle en son iki gün önce konuştuğunu ifade ederek, “Ablacığım gel, gel” dediğini aktardı. “Söz veriyorum, geliyorum demiştim. Hem özledim hem de Altınoluk’ta evle ilgili işlerimiz vardı. Geldim ama böyle geldim. Hiç beklemediğimiz bir şey oldu. Gencecik bir insandı. Çok erken oldu, hiç yakışmadı bu ölüm” diye ekledi.

Osman Alkan’ın cenazesi, kılınan namazın ardından Altınoluk Köyü Mezarlığı’na defnedildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan CHP’den Ayrıldı

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı.

ABD Ve Rusya Nükleer Anlaşmada Yeni Gelişmeler Var

ABD Başkanı Donald Trump'ın olumsuz sinyaller verdiği New Start anlaşması, Rusya ile gayriresmi olarak sürmeye devam edeceği bildirildi. Hem ülkelerden açıklamalar yapıldı.

Bingöl’de Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Bingöl Genç kara yolunda meydana gelen otomobil kazasında bir kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

CHP’li Başkanlardan Mansur Yavaş Vurgusu Geldi

CHP'li üç belediye başkanının AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialar üzerine açıklama yapıldı. Beypazarı, Gölbaşı ve Kalecik başkanları, Mansur Yavaş'la ilgili ortak bir vurguda bulundu.

Sosyal Medyada Hedef Alınan Başkan Güneş’e Tepkiler Yağdı

AK Parti yöneticileri, İYİ Partili Mehmet Emin Korkmaz'ın Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş'e yönelik kıyafet üzerinden hakaretler içeren sosyal medya paylaşımına karşı sert bir şekilde cevap verdi.