BAŞAKŞEHİR 4-2 ALANYASPOR: BAŞAKŞEHİR UZATMALARDA GÜLDÜ
Başakşehir ile Alanyaspor Süper Lig’in 2. haftasında karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında ev sahibi ekip öne geçerken, Alanyaspor skoru dengeledi. İlk yarı 2-1 Alanyaspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Ancak ikinci yarıda Başakşehir’in çabaları sonuç verdi ve Figueiredo’nun golüyle skora denge geldi. Uzatmaların son anlarına doğru Deniz Türüç ve Serdar Gürler’in golleriyle Başakşehir sahadan 4-2 galip ayrıldı.
ÇAĞDAŞ ATAN YÖNETİMİNDE BAŞAKŞEHİR’İN ÇIKIŞI SÜRÜYOR
Başakşehir, Çağdaş Atan’ın teknik direktörlüğünde son 13 resmi maçta 11 galibiyet elde etmeyi başardı. Takım, hücumdaki etkili performansı ve savunmadaki direnciyle dikkat çekiyor. Atan’ın öğrencileri, Süper Lig’deki başarılı performanslarını UEFA Konferans Ligi’nde de sürdürmeyi hedefliyor.
BAŞAKŞEHİR – SAMSUNSPOR MAÇI ERTELENMİŞTİ
Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi’nde oynayacağı mücadele nedeniyle 3. hafta karşılaşması ertelenmişti. Ancak taraftarlar, heyecanla bekledikleri lig maçına kavuşmaları için sabırsızlanıyor. Başakşehir, 22 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.45’te St. Patrick’s ile oynayacağı mücadeleye odaklanırken, ilerleyen haftalarda ligde de başarılı sonuçlar almayı hedefliyor.